ΤΑ 4 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ
The official Web Site!

Αρχική

Η διαδρομή

Ο δίσκος

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Νέα

Προώθηση/Αγορά

Δημοσιεύματα

Το συγκρότημα

Cdbaby
itunes
amazon mp3
Rhapsody
emusic

Gallery

Copyright © 2009 the4levelsofexistence.com  Όροι-χρήσης All rights reserved   Developed by Eikonaxos

Μαρίνος Γιαμαλάκης

Το συγκρότημα

Αθανάσιος Αλατάς

Χρήστος Βλαχάκης

Μαρίνος Γιαμαλάκης

Νίκος Γράψας

Νίκος Δούναβης

Χρήστος Βλαχάκης
Αθανάσιος Αλατάς
Μαρίνος Γιαμαλάκης
Νίκος Γράψας
Νίκος Δούναβης

Ο Μαρίνος προερχόμενος από το συγκρότημα «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», γνωρίστηκε με το Θανάση και το Χρήστο από μια αγγελία του δισκοπωλείου «POP 11», ιδρυτικό μέλος, συνθέτης,  στιχουργός και μέλος του συγκροτήματος TA 4 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ από το 1974 ως μπασίστας και τραγουδιστής.

Το 1980 ηχογραφεί τον πρώτο προσωπικό δίσκο LP με τίτλο ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ το οποίο θα κυκλοφορήσει το 1983. Τον παρουσιάζει σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και κατόπιν παίζει για ένα διάστημα με το γκρουπ ARTEMIS.

Από το 1985 σε μια απότομη στροφή στην καριέρα του από το Rock μετακομίζει στις  λαϊκές πίστες όπως οι περισσότεροι μουσικοί της γενιάς του. Ένας πρώην ροκάς που συνεχώς πνίγει τον καημό του γράφοντας εκτός από λαϊκά και τραγούδια που ένα μικρό μέρος από αυτά έχουν ηχογραφηθεί και τα περισσότερα μένουν στο συρτάρι η σε κάποια demo ηχογραφημένα στο προσωπικό του στούντιο.

 

Το 2005 σε παραγωγή του Αθανάσιου Αλατά και σε συνεργασία με τον κιθαρίστα Δημήτρη Κατσικάρη από του «FROG’S EYE» ηχογραφεί τον δεύτερο επίσημο δίσκο του σε CD / ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με την εταιρία ΕΙΚΟΝΑΧΟΣ.  

 

Δισκογραφία:

"Τα 4 Επίπεδα της Ύπαρξης"

"Εντός Σχεδίου πόλεως"

"Στο Διαδίκτυο"